Ekonomi och Logistikansvarig hos Solvatten

Friday, December 6, 2019

Vi har nu en ledig tjänst för ekonomi/administration och logistiksansvarig för Solvattenkontoret i Stockholm. Rollen innebär huvudsakligt ekonomi- redovisnings-arbete, samt sköta logistik och frakt. Stor del av arbetet med ekonomiska rapporter görs i nära samarbete med Vice VD, VD och styrelse. Du kommer till exempel att: 

Sköta fakturering och betalningar. Följa upp reskontran och säljrapporter. Budgetera och följa upp försäljningssiffror. Hantera web-shop och kundregister. Genomföra stora och små leveranser i Sverige och för export. Assistera VD och team i det dagliga kundservice. 

Omfattning:

75% eller heltidstjänst.

Kompetenser:

Högskoleutbildning inom Ekonomi.

IT-kunskaper, så som erfarenhet av excel. 

Bokföring. 

Kundservice.

Logistik.

Språk:

Svenska, flytande och Engelska.

Mejla in din ansökan med CV och personligt brev senast 31 december.

jobs@solvatten.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *