GE RENT VATTEN TILL EN FAMILJ

Vi samarbetar med hjälporganisationer i Kenya och Uganda så familjer får tillgång till rent vatten och bättre hygien.

Ge rent vatten till en familj

Alla ska ha tillgång till rent och varmt vatten hemma, och gärna på ett miljövänligt och hållbart sätt. Vi fokuserar på att nå familjer med barn under fem år som bor i områden där infrastruktur saknas och kvalitén på vattnet är dålig.

Hygien och rent vatten är nyckeln till bra hälsa. Solvatten används i projekt och satsningar inom hälsa för att förebygga vattenburna och andra fattigdomsrelaterade sjukdomar. I spåren av en naturkatastrof och översvämningar sprids ofta tyfoid och kolera. I den situationen är Solvatten livsviktig.

Hela vägen fram

När en familj får tillgång till Solvatten är det ett konkret steg i rätt riktning för att skapa en hållbar framtid för alla. Men vi behöver din hjälp för att nå ända fram. Ge ett bidrag idag så blir du del av distributionen av Solvatten. Vill du ha ett gåvokort? Besök vår webbshop här!

Övriga betalingsmetoder

Banköverföring kan göras direkt till Solvattens Insamlingsstiftelse på SEB 508-9768. Du kan också använda Swish till 1230417121. Givare kan vara säkra på att stödet når fram, Solvatten Insamlingsstiftelse är icke vinstdrivande och registrerad hos Stockholms Länsstyrelse sedan 2013.

Prenumerera för Solskensberättelser

Donera här