Solvatten Insamlingsstiftelse

BIDRA TILL EN BÄTTRE VÄRLD

Tillsammans gör vi skillnad

Solvatten Insamlingsstiftelse startade hösten 2013 med ändamål att på ett konkret och hållbart sätt förbättra livsvillkoren för människor, framför allt kvinnor samt barn, som lever utan rent vatten.

Solvatten Insamlingsstiftelse organisations nr. 802477-9293, administrerar alla de donationer som kommer från allmänheten och dessa använder stiftelsen till att genomföra utvalda Solvattenprojekt. Stockholms Länsstyrelse granskar stiftelsens verksamhet vilket är en garant för att pengar används ändamålsenligt.

En del av insamlingsstiftelsens arbete är också att bedriva idé- och kampanjarbete för att skapa engagemang i Sverige. Vår ambition är att Solvatten Insamlingsstiftelse på sikt blir en plattform för internationellt samarbete där man lyfter fram direkta och hållbara lösningar för utsatta människor och barn.

Roslagsgatan 56
113 54 Stockholm

Swishnummer: 1230417121
SEB:s bankgiro: 508-9768

Vill du göra skillnad? Vi söker alltid hjälp från volontära krafter som brinner för miljö, klimat och globala rättvisefrågor där tillgången till rent vatten är helt avgörande. Låter det som något för dig?

Ta kontakt med oss! info@solvatten.org