ARBETSANNONS

Internationell Projektledare

Vill du hjälpa människor som lever utan rent vatten, engagera människor och sprida kunskap om en innovation som kan förändra världen? Längtar du efter att kunna vara med och göra verklig skillnad gentemot klimatförändringen, fattigdomsbekämpning, social rättvisa och hållbarhetsmålen?

Solvatten är ett socialt företag som har utvecklat, producerar och distribuerar en soldriven vattenreningslösning. Idag drar fler än 500 000 människor i ett 40 tal länder nytta av teknologin. Solvatten jobbar i partnerskap med både myndigheter, företag och organisationer för att göra skillnad, speciellt för de som drabbas av klimatförändringar eller inte har tillgång till rent vatten. Genom våra projekt i bl.a. Östafrika gör vi en insats för klimatet eftersom Solvatten minskar användarnas behov att elda kol och ved för att rena och värma dricksvatten.

Vi söker dig som är målinriktad och gillar att samarbeta, ha många bollar i luften och som har erfarenhet av projektledning i komplexa miljöer.

Din roll är viktig i Solvattens dagliga verksamhet och kräver noggrannhet, ett öga för detaljer, kundvård och relationsbyggande. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av projektledning, budgetansvar och projektrapportering. Du ska kunna utrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har erfarenhet av att ha jobbat i internationella projekt på engelska och var bekväm med att kommunicera på olika nivåer mot olika aktörer.

Arbetsuppgifter

Din roll som projektledare innebär att styra, leda, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i projekten och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Det är din uppgift att få alla delar att fungera tillsammans, samt tillse att inget faller bort. Du har det övergripande ansvaret för projekten och du ska tillse att vi uppnår uppställda mål vad gäller kvalitet, ekonomi och tidsplan. Tjänsten innefattar resor till projekten någon gång per år.

Som projektledare ansvarar du för att självständigt leda kundprojekt från offert till slutlig leverans med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Du följer projekten från start till mål med början i kalkyler, uppföljning och dokumentation.

Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och entreprenadupphandling är andra arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Meriterande är om du har specialkunskaper inom något av följande områden;

Vatten, Hygien och Hälsa, humanitärt bistånd, Hållbarhetsfrågor, klimat och energifrågor.

Vår arbetsplats och teamkänslan är viktig och arbetet utgår från vårt kontor på Roslagsgatan Stockholm.

Lön enligt överenskommelse. Friskvårdsbidrag finns.
Tillsvidare anställd med 6 månader provanställning. Med start januari 2023

Rekrytering sker löpande. Ansök här: https://sustainergies.se/annons/solvatten-soker-internationell-projektledare/

Vi ser fram emot Din ansökan!